Velkommen

Gaeng med svinekød og græskarHer kan du finde råd og vejledning til selv at fremstille thai mad. Sitet er en videreudvikling af det oprindelige “Thomas Thai Køkken”, som blev skabt i 1997.
I thaikøkkenet er hensigten at udbrede viden om – og fange interesse for det thailandske køkken, og forsøge at indgå i en dialog med de, som finder det ulejligheden  værd at besøge os. Du kan få svar på spørgsmål både til indholdet på sitet, men også til thaimad i almindelighed. Måske har du fået noget at spise i Thailand, som du ikke kan huske hvad hedder, men som du bare må have igen. Skriv blot en kommentar eller et spørgsmål i indtastningsfeltet nedenfor…

De opskrifter og vejledninger du finder her er autentiske og udspringer af en kultur, der har perfektioneret smagsbalancer med æstetik i mange tusinde år.  Mange af opskrifterne har et sydthailandsk præg, fordi de er overbragt fra mor til datter på øen Koh Samui, som ligger i den thailandske golf i  Sydthailand.

Klik ind på bloggen for at se de sidste nye opdateringer fra thaikøkkenet.

4 Comments Tilføj dine

 1. Det er en dynamisk verden vi lever i. Det kan være forvirrende for nogle, men det er også udfordrende hele tiden, at skulle forstå og afspejle den verden, man nu engang er en del af. “Thomas thai køkken” så verdens lys for over 15 år siden. Det var før bloggenes tid, og dengang var det tids- og ekspertisekrævende og der var ikke så mange besøgende på Internettet. Det er der nu, og der deles i dag viden, interesser og erfaring mellem mange millioner mennesker verden over.

  Dahm er forfatter til næsten alle opskrifter på bloggenThaikøkkenet har i alle årene været besøgt af en række mennesker, der interesserer sig for og holder af det thailandske køkken. Vi har fået mange spørgsmål og kommentarer, og det har gjort at vi til stadighed har arbejdet med at udvikle og gøre sitet tidssvarende og interessant.

  Her er så sidste skud på stammen, hvor vi forsøger os med en symbiose mellem en blog og et madsite. Vi håber det vil falde i vores besøgendes smag. Hold Jer ikke tilbage med kritik, kommentarer eller spørgsmål – det er nu blevet endnu nemmere at kommunikere over websitet. Kommentér direkte på et indlæg eller en fast side eller brug menupunktet “Kontakt” til henvendelser man ikke ønsker offentliggjort.

  Vi glæder os til at arbejde videre med Thaikøkkenet!

 2. Dahm siger:

  Vi skal finde på nogle nye retter at lægge ud her på thaikøkkenet.
  Det glæder jeg mig til 🙂

 3. Tak for en meget fin og interessant blog om thai mad.

  1. Hej Klavs
   Selvtak – dejligt du kan bruge den
   Venlig hilsen
   Thomas

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s